Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
15
06
17
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Aanbesteden
Soort:

10 oplossingen voor frustraties in aanbestedingen

Het is bijna zo ver. Maandag 26 juni vindt de aftrap plaats van AanbestedingsCafé LIVE powered by Adjust. Van 16:00 tot 19:00 borrelen we graag met u in Luden in Den Haag. Daarnaast hebben we Frederik van Nouhuys, partner bij Straatman Koster Advocaten en specialist in aanbestedings- en bouwrecht, gevraagd om te spreken over de 10 oplossingen voor veel voorkomende frustraties in aanbestedingen.

Frederik is één van de meest actieve advocaten op het gebied van aanbestedingsrecht in Nederland. Op bouwrechtelijk gebied is hij onder meer betrokken geweest bij de behandeling van bouwclaims over de Betuweroute en de Noord-Zuidlijn in Amsterdam. In het aanbestedingsrecht zijn de ComforMed-zaak en procedures voor Connexxion over aanbestedingen in het OV spraakmakende voorbeelden van zijn praktijk. Vanuit zijn jarenlange ervaring, kan Frederik aan de hand van anekdotes goed de problemen signaleren en oplossingen presenteren.

We kijken ernaar uit, en verwelkomen u graag 26 juni!

Nog niet aangemeld?
Niet getreurd, er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Meld je hier aan.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor AanbestedingsCafe.nl zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@aanbestedings-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.