Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
31
05
17
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Aanbesteden
Soort:

AanbestedingsCafé Live Powered By Adjust

Inkopers in de publieke sector hebben allen één ding gemeen: ze moeten Europees aanbesteden volgens de aanbestedingswetgeving. De Aanbestedingswet 2012 en de wijziging vanaf 1 juli 2016, is in het leven geroepen om de aanbestedingsprocedures beter te laten verlopen. Hierbij staan thema’s centraal als: lastenverlichting voor de inschrijver, het betrekken van MKB’s, meer onderhandelingsruimte voor de inkopers en het opnemen van jurisprudentie. Toch blijkt uit de praktijk dat de procedures door zowel de aanbestedende dienst als de inschrijvende markt nog steeds ervaren wordt als een complex en juridisch proces.

Adjust en Aanbestedingscafe gaan 26 juni graag met u in gesprek over dit thema. Wij hebben Frederik van Nouhuys, partner bij Straatman Koster Advocaten, gevraagd om het samen met u over de 10 meest voorkomende frustraties bij aanbestedingen te hebben. Het doel hiervan is om u de best mogelijke oplossingen voor deze frustraties te kunnen bieden.

Onder de naam AanbestedingsCafé Live Powered By Adjust drinken we 26 juni van 16:00 tot 19:00 graag samen een drankje in Café Luden in Den Haag om daar van gedachten te wisselen over het Europese Aanbestedingsproces.

Bent u erbij?
Aanmelden

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor AanbestedingsCafe.nl zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@aanbestedings-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.