Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Aanbestedingen werken, hoe werkt dat?

28 maart 2019
Location
Assen

Aanbestedingen werken, hoe werkt dat?
De inkoop van werken is een vak apart. Er gelden specifieke wetten en regels – en daar blijft het niet bij. Het vakjargon is anders, aannemers hebben hun eigen bedrijfscultuur en onderwerpen als duurzaamheid (circulair) en risicomanagement krijgen relatief veel aandacht. Inkopen, doe je dat met technische professionals of met fulltime inkopers? Die vraag schetst de worsteling bij veel aanbestedende diensten binnen de GWW. De realiteit is echter dat beide ‘bloedgroepen’ elkaar hard nodig hebben, en samen moeten werken, om een aanbesteding succesvol te maken.

In deze sessie staan we met name stil bij de verschillende contractvormen (UAV 2012 en UAV-GC) in de Bouw (zowel GWW als utiliteit). Tjeerd Planting, Managing Consultant bij NIC Inkoopprojecten, voelt zich een vis in het water bij aanbestedingen die spelen in het fysieke domein. Hij zal vragen beantwoorden als: Wat zijn de verschillen tussen de meest gebruikte contractvormen, wanneer en waarom kies je voor welk type contract? En hoe zit het met verantwoordelijkheden? Daarnaast gaan we specifiek in op het aanbesteden van Werken en welke zaken daar met name van belang zijn.

Voor niet NEVI leden (bijvoorbeeld collega’s) is het ook mogelijk om je aan te melden. Hiervoor rekenen we een bijdrage van €75,-.

Tijdens het event komt het volgende aan bod:

  • Aanbesteden van Werken
  • Contractvormen
  • Verantwoordelijkheden

Indien er vragen zijn neem gerust contact op met het bestuur van NEVI via [email protected]. Meer informatie over dit evenement vindt u op de website van NEVI. Aanmelden kan via onderstaande link.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link