Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

AanbestedingsCafé Live Powered By Adjust

26 juni 2017
Location
Den Haag

“Gun uw organisatie de luxe van een soepele aanbestedingsprocedure!”

Inkopers in de publieke sector hebben allen één ding gemeen: ze moeten Europees aanbesteden volgens de aanbestedingswetgeving. De Aanbestedingswet 2012 en de wijziging daarvan per 1 juli 2016, zijn in het leven geroepen om de aanbestedingsprocedures beter te laten verlopen. Hierbij staan thema’s centraal zoals: lastenverlichting voor de inschrijver, het betrekken van MKB’s, meer onderhandelingsruimte voor de inkopers en het opnemen van jurisprudentie. Toch blijkt uit de praktijk dat de procedures, door zowel de aanbestedende dienst als de inschrijvende markt, nog steeds ervaren worden als een complex en juridisch proces.

Adjust en AanbestedingsCafe.nl gaan graag met u in gesprek over dit thema. Wij hebben Frederik van Nouhuys, partner bij Straatman Koster Advocaten, gevraagd om het samen met u te hebben over de 10 meest voorkomende frustraties bij aanbestedingen. Het doel hiervan is om u de best mogelijke oplossingen voor deze frustraties te kunnen bieden.

Gastspreker Frederik van Nouhuys
Frederik is vanaf 1998 als advocaat werkzaam en vanaf 2008 partner bij Straatman Koster Advocaten. Hij heeft zich gespecialiseerd in het aanbestedings- en bouwrecht in de breedste zin des woords. Frederik is één van de meest actieve advocaten op het gebied van aanbestedingsrecht in Nederland. Vanuit de vele zaken die Frederik in de loop der jaren heeft behandeld, kan hij aan de hand van anekdotes beeldend problemen oplossen en presenteren. Frederik wordt dan ook regelmatig gevraagd als spreker.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
16.00 – 16.30: Inloop en borrel
16.30 – 16.45: Voorwoord
16.45 – 17.30: Frederik van Nouhuys over de 10 oplossingen
17.30 – 18.00: Discussie / vragen
18.00 – 19.00: Netwerkborrel

Aanmelden
Aanmelden kan hieronder.
Het evenement kost 10 euro, waarvoor u bij aanvang 3 consumptiemunten krijgt.
Het is ook mogelijk onze enquête in te vullen. Na het invullen ontvangt u een coupon waarmee u zich gratis in kunt schrijven voor AanbestedingsCafé Live Powered by Adjust.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op maandag 26 juni!

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link