Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Actualiteitencollege Nationaal en Europees Aanbestedingsrecht

17 december 2020
Location
Utrecht

Het aanbestedingsrecht blijft zich ontwikkelen. De ontwikkeling vindt met name plaats via de Europese en nationale rechtspraak alsmede de adviezen van de Commissie van Aanbestedingsexperts. Wekelijks worden er nieuwe uitspraken en adviezen gepubliceerd. Deze ontwikkelingen hebben gevolgen voor zowel aanbestedende diensten als inschrijvers, maar wie kan het nog bijhouden?

In dit actualiteitencollege worden de recente ontwikkelingen op het gebied van het aanbestedingsrecht van het afgelopen jaar in één dag besproken aan de hand van de relevante jurisprudentie en adviezen van de Commissie van Aanbestedingsexperts. Er is ruim gelegenheid voor discussie.

Onder leiding van mr. B.J.H. (Babette) Blaisse-Verkooyen, advocaat en partner bij Pot Jonker Advocaten N.V. en mr. M.M. (Greetje) Fimerius, advocaat/partner  bij Maasdam Broers Fischer Advocaten.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres