Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

adJUST MEET US

31 mei 2017
Location
Utrecht

Wil jij op een kleinschalige en informele manier kennismaken met Adjust? Proef dan de sfeer tijdens onze adJUST MEET US. Deze meet-up zal woensdag 31 mei plaatsvinden te O-Utrecht, Weerdsingel WZ 8, van 17.00 – 19.00

Voor wie?

Je bent een nieuwsgierige potentiële nieuwe collega die graag zou willen weten hoe een dag eruit ziet in het leven van een Adjust consultant. Of je nu bijna afgestudeerd bent, op zoek bent naar een baan of een nieuwe uitdaging aan wilt gaan: iedereen is welkom!

Wie zijn wij?
Een menselijk en tegelijkertijd zakelijk adviesbureau met 25 vaste consultants, dat vormt de kern van Adjust. Onze ‘Adjusters’ zijn stuk voor stuk unieke persoonlijkheden met een gedeelde passie voor het inkoopvak. Samen vormen wij een levendig adviesbureau in de private én de publieke sector. Onze visie als ankerpunt voor de dingen die we doen en hoe we dat doen, is dat wij de mens binnen het proces nooit uit het oog verliezen. Wij creëren elke dag met hart en ziel meerwaarde voor onze klanten, onze mensen en de maatschappij.

Hoe ziet het programma eruit?
Tijdens deze meet-up kun je al je vragen stellen aan de Adjusters. Wat je kunt verwachten is:

  • Borrel met hapje en drankje
  • Presentatie over Adjust
  • Kennismaken met het team

Meld je nu aan!
Niet twijfelen, maar doen! Aanmelden kan via: [email protected]
Wij maken je graag enthousiast. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Maartje Knaap, 0623008290

AdJUST MEET US flyer

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link