Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

AFAS Open 2018 - ERP

30 mei 2018
Location
Amsterdam

Op woensdag 30 mei vindt de AFAS Open ERP weer plaats. Dit jaar wordt het georganiseerd in AFAS Live in Amsterdam.

09:00 – 10:00 uur

  • Ontvangst met koffie en thee

10:00 – 11:15 uur

  • Bas van der Veldt, CEO

Welkomstwoord en inspiratie

11:15 – 12:00 uur

  • Mohamed Amri, Manager Productmanagement

Mohamed laat je verschillende vernieuwde productbrede functionaliteit zien, zoals makkelijker werken met workflows en In- en OutSite. Ook komt de AFAS Pocket app aan bod en gaat hij in op het digitaal ondertekenen van documenten vanuit de workflow.

12:00 – 13:15 uur

  • Lunch op de beursvloer

13:15 – 13:45 uur

  • Entertainment door Martijn Koning

13:45 – 15:15 uur

  • Gerard Nijboer, Productmanager

Als elke organisatie moet inkopen, welke rol speelt het ERP-systeem daar dan in? Gerard laat je zien hoe AFAS door blijft ontwikkelen op haar inkoopfunctionaliteit, geschikt voor alle branches. Maar ook het verkoopproces komt aan bod met een actueel inzicht via InSite en een nieuwe integratie met Transsmart. Daarnaast toont Gerard hoe je met simpele innovaties een feest maakt van je financiële administratie.

  • Bart Grootveld, Productmanager

Tijdens zijn presentatie zal Bart verschillende nieuwe functionaliteit laten zien, zoals de mogelijkheden rondom autorisatie van een toekomstig leidinggevende, het koppelen van persoonsdocumenten, ongeautoriseerde workflows, voorschotten boeken via de workflow en het vernieuwde verzuimdashboard. Ook laat hij je kennis maken met de nieuwe loonstrook.

  • Kevin Voges, Productmanager

Kevin neemt je mee in de nieuwe AVG functionaliteiten van deze update. Daarnaast laat hij alles zien rondom het maken en wijzigen van een voorcalculatie in InSite en factuurvoorstellen vanuit factuurtermijnen.

15:15 – 17:00 uur

  • Netwerkborrel op de beursvloer

Meer informatie en inschrijven: https://www.afas.events/afas-open/erp

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link