Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

AFAS Open 2018 - HRM & Payroll

29 mei 2018
Location
Amsterdam

Op dinsdag 29 mei vindt de AFAS Open HRM & Payroll weer plaats. Dit jaar wordt het georganiseerd in AFAS Live in Amsterdam.

Programma:

09:00 – 10:00 uur

  • Ontvangst met koffie en thee

10:00 – 11:15 uur

  • Bas van der Veldt, CEO

Welkomstwoord en inspiratie

11:15 – 12:00 uur

  • Mohamed Amri, Manager Productmanagement

Mohamed laat je verschillende vernieuwde productbrede functionaliteit zien, zoals makkelijker werken met workflows en In- en OutSite. Ook komt de AFAS Pocket app aan bod en gaat hij in op het digitaal ondertekenen van documenten vanuit de workflow.

12:00 – 13:15 uur

  • Lunch op de beursvloer

13:15 – 13:45 uur

  • Entertainment door Martijn Koning

13:45 – 15:15 uur

  • Gerard Nijboer, Productmanager

Gerard vertelt over de toepassing en doorontwikkeling van inkoop in de zorg middels het thema ‘van Budget tot Betaling’. Hierin komt onder andere het bestelvoorstel aan bod, waar alle inkoopstromen samenkomen en middels de bestel- en leverkalender structuur wordt gegeven aan het logistieke proces. Daarnaast is grip op budgetten gemakkelijker gemaakt.

  • Bart Grootveld, Productmanager

Tijdens zijn presentatie zal Bart verschillende nieuwe functionaliteit laten zien, zoals de mogelijkheden rondom autorisatie van een toekomstig leidinggevende, het koppelen van persoonsdocumenten, ongeautoriseerde workflows, voorschotten boeken via de workflow en het vernieuwde verzuimdashboard. Ook laat hij je kennis maken met de nieuwe loonstrook.

15:15 – 17:00 uur

  • Netwerkborrel op de beursvloer

Meer informatie en inschrijven: https://www.afas.events/afas-open/hrm-payroll 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link