Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Basistraining (digitaal) aanbesteden

8 oktober 2015
Location
Den Haag

Kennismaking met (digitaal) aanbesteden en Werken met TenderNed. In de training wordt gewerkt met herkenbare praktijkcases.

U wilt meer weten over aanbesteden, wat is een aanbesteding, waar vind ik de juiste informatie en hoe bepaal ik of de opdracht haalbaar en realistisch is? Hoe kunt u zich als ondernemer het beste voorbereiden? Voor zowel de beginnende als de gevorderde inschrijver biedt deze training de juiste basis, inclusief de tips en tricks uit onze dagelijkse praktijk.

Aanbesteden, de drempel nemen waard! Inschrijven op aanbestedingen is een andere wijze van acquireren! Op enthousiaste wijze laten wij u kennis maken met de basisbeginselen van aanbesteden en krijgt u inzage in TenderNed, het digitale platform voor aanbestedingen. TenderNed is hét verplichte publicatiekanaal voor aanbestedende diensten om aanbestedingen te publiceren en kan gebruikt worden om het inschrijfproces volledig digitaal te laten verlopen.

Voorafgaand aan onze training inventariseren wij uw specifieke wensen om in de training met voor u herkenbare voorbeelden te werken en te zorgen dat de training aan uw verwachtingen voldoet.

Resultaat:

  • U beschikt over de juiste  theoretische basiskennis met betrekking tot aanbesteden en bent in staat om dit goed te vertalen naar uw eigen organisatie.
  • Zicht op voor u relevante opdrachten door middel van een effectief zoekprofiel in TenderNed.
  • U kunt een goede afweging maken of u wel of niet kunt inschrijven.
  • U bent op de hoogte van uw rechten en plichten met betrekking tot het inschrijven op aanbestedingen en heeft een duidelijk beeld van de tijd en kosten hiervoor.

In een dagdeel nemen wij de basistheorie van aanbesteden en de globale werking van TenderNed met u door. De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

  • Wat is een aanbesteding?
  • Waar vind ik ze en wat is mijn bedrijfspotentieel?
  • Hoe bepaal ik of mijn organisatie een kans maakt?
  • Hoe werkt digitaal aanbesteden via TenderNed?
  • Welke actuele ontwikkelingen zijn er?

Na het volgen van deze training kunt u ervoor kiezen om de training “Werken met TenderNed” te volgen, hiermee realiseert u een verdieping op de door u opgedane kennis over het systeem van TenderNed. Onze trainers helpen u graag  met het juiste advies voor een vervolgtraining.

Praktische informatie:

Duur: 12.30 tot 16.00 uur (inclusief lichte lunch)

Kosten: € 250,- excl. BTW per deelnemer

Aanmelden kan via www.werkenmettenderned.nl of [email protected]

 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link