Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Bedrijfsbezoek AAE: The art of Mechatronics

18 maart 2019
Location
Helmond

Rondleiding en inkijkje in een bijzonder bedrijf in de hightech industrie; hoe gaat de professionalisering van inkoop in een innovatief, sterk groeiende organisatie?

AAE is een bijzonder bedrijf in hightech metaal, module- en machine bouw. Tijdens de rondleiding krijg je een inkijkje in dit innovatief, sterk groeiend bedrijf die levert aan hightech bedrijven als ASML, Philips Health Care, Thermo Fisher (FEI). Niet voor niets winnaar van de Dutch Industrial Supplier Award als Best Knowledge Supplier 2017.
Hoe gaat AAE inkoop om met de sterke groei van de organisatie en weet daarbij ook nog de inkoop verder te professionaliseren? En welke inkoop innovaties kunnen hierbij ondersteunen?
Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden!

Programma
16.00 – 16.30 Ontvangst met drankje en snack
16.30 – 16.50 Welkom door NEVI en introductie AAE door Ruud Schenning, manager New Business AAE
16.50 – 18.00 Rondleiding AAE
18.00 – 18.30 Soep met een Broodje
18.30 – 19.00 Lezing AAE: Impact groei scenario AAE op Inkoop door Mark Gilsing, Procurement manager AAE
19.00 – 19.30 Lezing: NEVI – De inkoop innovaties die hierbij kunnen ondersteunen.
19.30 – 20.30 Gelegenheid tot netwerken met de collega inkopers onder het genot van een drankje.

NEVI-leden zijn van harte uitgenodigd eenmalig één van hun stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (nog) geen lid is van NEVI (kosteloos) mee te nemen naar dit event. Het verzoek is dat deze collega zich met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via [email protected] laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. Er is een maximum van 10 introducees.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link