Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Bedrijfsbezoek Renault: Elektrisch rijden

12 maart 2019
Location
Den Haag

De ontwikkelingen in de auto-industrie op het gebied van elektrische voertuigen gaan hard.  Kring Zuid-West organiseert daarom een exclusieve sessie voor alle inkopers en autogebruikers die te maken krijgen met elektrisch vervoer.

De ontwikkelingen in de auto-industrie op het gebied van elektrische voertuigen gaan hard. Pioniers als Renault, Nissan en Tesla hebben de elektrische auto geïntroduceerd waarna de ontwikkelingen in een stroomversnelling zijn geraakt. Tegelijkertijd denken steden en gemeenten steeds meer na over hoe zij de luchtkwaliteit in hun gebied kunnen verbeteren en woonruimte kunnen bieden aan een groeiend aantal inwoners. Wat betekent dit voor jou als inkoper? Renault biedt je graag inzicht in de huidige stand van zaken en schetst een beeld van de toekomst waar wij met elkaar aan werken.

Daarnaast geeft Over Morgen advies over strategische keuzes met betrekking tot elektrisch vervoer voor organisaties. Tijdens het evenement zullen zij inzicht geven in de marktontwikkelingen, groeiverwachtingen, het opzetten van een businesscase en trends. Het adviesbureau zal antwoord geven op vragen als: Hoeveel laadpalen schaf je aan? Verdienen de kosten van een elektrische auto zich vanzelf terug ten opzichte van een benzine- of dieselauto?

Programma:

  • Diner
  • Strategische keuzes met betrekking tot inkoop elektrisch vervoer
  • Verleden, heden en toekomst van elektrisch vervoer
  • Welke voordelen hebben bedrijven behaald door elektrische voertuigen (praktijkvoorbeeld)
  • Fiscale aspecten
  • Discussie en vragen
  • Aan het eind van deze sessie heb je de gelegenheid om een testrit te maken

Praktische informatie
Ben je geen lid van NEVI, maar wil je wel graag deelnemen? Dat kan! Meld je aan via onderstaande link en stuur daarnaast ook een bericht naar [email protected] zodat je geen extra kosten hoeft te betalen. Meer informatie over dit evenement vind je op de website van NEVI. 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link