Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

OMSCHRIJVING

12
03

Bedrijfsbezoek Renault: Elektrisch rijden

Datum12-03
Aanvang17:00
LocatieRenault Den Haag
AdresZonweg 60

Den Haag
iCaliCal


De ontwikkelingen in de auto-industrie op het gebied van elektrische voertuigen gaan hard.  Kring Zuid-West organiseert daarom een exclusieve sessie voor alle inkopers en autogebruikers die te maken krijgen met elektrisch vervoer.

De ontwikkelingen in de auto-industrie op het gebied van elektrische voertuigen gaan hard. Pioniers als Renault, Nissan en Tesla hebben de elektrische auto geïntroduceerd waarna de ontwikkelingen in een stroomversnelling zijn geraakt. Tegelijkertijd denken steden en gemeenten steeds meer na over hoe zij de luchtkwaliteit in hun gebied kunnen verbeteren en woonruimte kunnen bieden aan een groeiend aantal inwoners. Wat betekent dit voor jou als inkoper? Renault biedt je graag inzicht in de huidige stand van zaken en schetst een beeld van de toekomst waar wij met elkaar aan werken.

Daarnaast geeft Over Morgen advies over strategische keuzes met betrekking tot elektrisch vervoer voor organisaties. Tijdens het evenement zullen zij inzicht geven in de marktontwikkelingen, groeiverwachtingen, het opzetten van een businesscase en trends. Het adviesbureau zal antwoord geven op vragen als: Hoeveel laadpalen schaf je aan? Verdienen de kosten van een elektrische auto zich vanzelf terug ten opzichte van een benzine- of dieselauto?

Programma:

  • Diner
  • Strategische keuzes met betrekking tot inkoop elektrisch vervoer
  • Verleden, heden en toekomst van elektrisch vervoer
  • Welke voordelen hebben bedrijven behaald door elektrische voertuigen (praktijkvoorbeeld)
  • Fiscale aspecten
  • Discussie en vragen
  • Aan het eind van deze sessie heb je de gelegenheid om een testrit te maken

Praktische informatie
Ben je geen lid van NEVI, maar wil je wel graag deelnemen? Dat kan! Meld je aan via onderstaande link en stuur daarnaast ook een bericht naar evenementen@nevi.nl zodat je geen extra kosten hoeft te betalen. Meer informatie over dit evenement vind je op de website van NEVI.