Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Benieuwd hoe inkoop werkt?

17 september 2018
Location
Sittard

Benieuwd hoe inkoop werkt in een innovatieve zorgomgeving? Meld je dan aan aan voor dit Nevi-event op 17 september 2018!

De inkoopkosten van Nederlandse ziekenhuizen zijn in 10 jaar tijd bijna verdubbeld, tot 8 miljard euro in 2015. Deze groei is gedreven door dure medicijnen (overheveling en groei), overige medische producten en ICT. De vraag is welke meerwaarde patiënten hiervoor hebben gekregen in termen van gewonnen gezonde levensjaren. Uitgaven aan niet-medische zorg zoals voeding en energie zijn de afgelopen tien jaar nauwelijks toegenomen.

Inkoopkosten zullen door technologische innovatie, verplaatsing van zorg naar huis en toename van uitbesteding verder groeien. Op basis van praktijkvoorbeelden wordt verwacht dat het ziekenhuis van de toekomst geen 30 maar 50 cent van elke euro uitgeeft aan inkoop. De rol van ziekenhuizen van grote werkgever naar regisseur van zorg en (medische) technologie. Dat is een nieuwe rol, waarin professionele inkoop essentieel is voor succes.

Programma
17.00 – 18.00 Inloop
18.00 – 18.10 Welkom Roel Goffin, Raad van Bestuur Zuyderland
18.10 – 19.00 Kees Isendoorn van Gupta – presentatie “waarde gedreven inkoop in de Zorg”
19.00 – 19.10 Korte toelichting rondleiding
19.10 – 20.30 Rondleiding: een kijkje achter de schermen
20.30 – 21.30 Diner in buffetvorm/netwerken
21.30 Afsluiting

Klik hier voor parkeermogelijkheden en meer informatie over dit event. Klik hier om je in te schrijven.

 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link