Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Best Practice ICT

15 april 2014
Location
Roermond

U weet als geen ander dat het ICT landschap snel veranderd. Aan de ene kant interne klanten die steeds hogere eisen stellen in verband met de technologische ontwikkelingen én aan de andere kant de druk op budgetten en kosten die steeds verder toenemen. Het één sluit het ander echter niet uit.

De mate waarin outsourcing van uw ICT-diensten voordelen oplevert, verschilt per organisatie. Tijdens de interactieve Best Practice geeft Het NIC u inzichten of outsourcen in uw specifieke situatie een efficiënte en effectieve oplossing kan zijn. In onze Best Practice bespreken

(gast)sprekers de afwegingen die u kunt maken om de best passende ICT-partner te contracteren. Dit aan de hand van de thema’s ‘Outsourcen of zelf doen’ en ’Innovatief of traditioneel aanbesteden‘. Daarnaast lichten we enkele praktijkvoorbeelden toe.

Meld u hier direct aan voor de gratis kennissessie!

Datum 15 april 2014
Tijd:  09.30-13.00 uur (inclusief lunch)
Plaats:  Niekée, Oranjelaan 300, Roermond Onderdeel van Stg. Onderwijs Midden-Limburg

Let op: er is een maximum gesteld van 40 deelnemers, dus wees er snel bij.

Het doel dat Het NIC nastreeft is om zo veel mogelijk kennis te delen met haar relaties en uitwisseling van inzichten én ervaringen tussen haar relaties onderling. Vandaar dat deelname aan de Best Practice geheel kosteloos is.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 15 april en wensen u alvast een informatieve bijeenkomst toe.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link