Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Beter Infra-aanbesteden

17 februari 2022
Location
Utrecht

Halen we wel uit infra-aanbestedingen wat er in zit? Moet er meer aandacht en waardering komen voor alles waar infra positief aan kan bijdragen, zoals duurzaamheid, veiligheid, bereikbaarheid en welvaart? En moet dat dan met meer geld, met anders aanbesteden of is er een heel andere aanpak nodig? Daarover gaat het Infrasite Seminar op donderdag 17 februari 2022 in Utrecht.

Terwijl infrastructuur kan bijdragen aan allerlei vormen van welvaart, staan de budgetten voor het bouwen en onderhouden ervan zwaar onder druk. Is die toegevoegde waarde dan wel haalbaar en wenselijk? Daar gaan zeven topsprekers op 17 februari hun licht over laten schijnen.

  • Philip van Nieuwenhuizen van MKB Infra trapt de bijeenkomst af met zijn visie op de meerwaarde van infrastructuur.
  • Namens Altura analyseert Matthijs Huiskamp actuele aanbestedingen op de rol van prijs en kwaliteit.
  • Joost Haest van Severijn Hulshof schetst het juridische kader en gaat in op actuele rechtszaken over infra-aanbestedingen.
  • Marten Klein, directielid van het ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam, legt uit welke kansen en mogelijkheden hij ziet vanuit een grote opdrachtgever.
  • Namens Van Gelder legt Civiel-directeur Leendert Ripping uit hoe een grotere infrabouwer omgaat met de uitdagingen die deze dag centraal staan.
  • Leonie Koops verkent als sectorhoofd Infrastructuur & Mobility van Witteveen+Bos de mogelijkheden om infrastructuur anders te waarderen en om een meer programmatische aanpak toe te passen.
  • VVD-Kamerlid Peter de Groot kent de sector vanuit zijn verleden bij Strukton, maar hij kan ook vertellen wat politiek en bestuurlijk gezien haalbaar is.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres