Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

bijeenkomst Gemeentelijk Inkoop Platform

19 mei 2022
Location
Utrecht

De bijeenkomst van het GIP in mei staat geheel in het teken van de huidige economische situaties in de wereld. Als gevolg van diverse omstandigheden (Corona, oorlog in Oekraïne) staan veel prijzen onder druk. Sterk gestegen energíekosten, kosten van grondstoffen, schaarste van grondstoffen etc. zorgen ervoor dat diverse producten niet, moeilijker, veel later, maar zeker ook met forse prÍjsstijgingen aangeschaft worden.

Leveranciers en aannemers doen een beroep op gemeenten om a) begrip te hebben voor de ontstane situatie en b) onvermijdelijke prijsstijgingen te accepteren.

Hoe gaat een gemeente hiermee om?

Tijdens de GlP-bijeenkomst op 19 mei 2022 zal vanuit 3 verschillende invalshoeken ingegaan worden op deze zeer actuele problematiek.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link