Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Een blik in de spiegel van de coach

18 september 2013
Location
Den Haag

zit u nog op de juiste inkoopplek?

In de afgelopen jaren is vanuit vele hoeken binnen inkoop de behoefte aan talentmanagement uitgesproken. Veel inkopers kiezen voor ontwikkeltrajecten die zijn gericht op het vergaren van nieuwe kennis, waarbij met name het IQ wordt aangesproken. Maar hoeveel aandacht heeft u de afgelopen tijd eigenlijk aan uw spirituele intelligentie (SQ) besteed? Deze Intelligentie gaat om het verbindende denken. Het vermogen om ons handelen in een ruimere context te plaatsen. Het is juist deze intelligentie die groei en ontwikkeling van mensen aandrijft.

En dat is precies wat nodig is om bewuste stappen te kunnen zetten in uw inkooploopbaan. The spirit to move!

“U hoeft geen probleem te hebben alvorens een coach in te schakelen. Juist niet! Het zijn vaak ambitieuze mensen die zichzelf onder ogen durven te komen. Een coach kan helpen het inzicht te vergroten in uw drijfveren. De verschillende methodieken vergroten het bewustzijn, waardoor u beter in staat bent uw loopbaandoelen te formuleren en de juiste keuzes te maken”

Tijdens deze dynamische avond staan u en uw loopbaan centraal.  Samen met de andere deelnemers  werkt u met verschillende coachende werkvormen gericht op:

  • Een grotere bewustwording van uw drijfveren
  • Inzicht in datgene wat u nodig hebt om uzelf te ontwikkelen
  • Een analyse van uw werkomgeving
  • Een beter beeld van de kwaliteiten die anderen meteen in u zien
  • Een plan van aanpak gericht het behalen van uw ambities

Deelnemersprofiel
De workshop is geschikt voor inkopers op elk niveau die het inzicht in hun professionele ontwikkelkansen wensen te vergroten.

Programma
17.30– 18.00 uur               Ontvangst en broodje
18.00 – 22.00 uur               Workshop

Kosten: € 125,- (excl. BTW) Hierbij zijn inbegrepen de kosten van koffie, thee, frisdrank en broodjes. Schrijf u tijdig in want vol = vol ( Max 20 personen per groep)

Locatie: InQuest, Stadhouderslaan 7, Den Haag

Datum 18 september 2013

>>> inschrijven kunt u hier (klik)

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden voor u (of uw medewerkers) te bespreken, neem contact op met Marc Brugman, Directeur InQuest [email protected] (06-34566059)

PRESENTATOR workshop

Trainer en coach van deze workshop is Els Ruiter. Gedurende haar loopbaan groeide het besef dat zakelijk succes grotendeels afhankelijk is van een goede dialoog; met jezelf en met anderen. Vanuit verschillende functies heeft zij zich daarom gericht op de groeimogelijkheden van professionals. Voor NEVI ontwikkelde zij de leerlijn Persoonlijke Effectiviteit op het niveau van Professional, Expert en Manager. Zij verzorgt zowel individuele (loopbaan)coaching als groepstrainingen op gebied van communicatie en persoonlijke effectiviteit gebaseerd op het geloof in de mogelijkheid van ieder mens om te groeien. Daarbij is zij in staat een sfeer neer te zetten waarin mensen zich veilig genoeg voelen om hun eigen sterktes en zwaktes onder ogen te zien, zodat zij de verantwoordelijkheid voor hun eigen keuzes nemen, en hun doelen kunnen realiseren. Woorden die kenmerkend zijn voor haar aanpak: enthousiast, confronterend, betrokken, intuïtief, gestructureerd, doel- en resultaatgericht

Meer informatie: [email protected] of 070-3029040

 

 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link