Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Brain Boost Ontbijtsessie: Herstel van gebreken; wat mag (niet)?

18 januari 2018
Location
Amsterdam

Op donderdagochtend 18 januari organiseert AevesBenefit een interactieve ontbijtsessie met het thema ‘Herstel van gebreken; wat mag (niet)?’.

Wat zijn nu eigenlijk gebreken die zich lenen voor herstel? De ontbrekende handtekening op de aanbiedingsbrief, de BTW in het prijzenblad, of het alsnog aanvullen van een weggevallen tekstvlak in een ingediende referentie? Voor iedere inkoper en aanbestedingsjurist is de afweging hoe omgegaan moet worden met een geconstateerd gebrek in een inschrijving, aan de orde van de dag.

De eerst volgende Brain Boost ontbijtsessie gaan we nader in op die afweging. Alle belangrijke jurisprudentie, van Europese Hof van Justitie, de Nederlandse rechtspraak en de Commissie van Aanbestedingsexperts, zal de revue passeren. Maar we blijven ook deze keer niet bij het juridische kader: de praktijkvoorbeelden van inkopers staan centraal. Wissel uw werkwijze, vragen en ideeën uit met collega-inkopers en aanbestedende diensten. Een levendige discussie (wederom) gegarandeerd.

Details

  • Doelgroep: Inkopers werkzaam in de publieke sector en aanbestedingsjuristen.
  • Moderator: Wim Nieland (Directeur Publiek AevesBenefit)
  • Inleiding: Niels Hoppenbrouwers (Inkoopadviseur AevesBenefit)
  • Locatie: AevesBenefit, Hogehilweg 3, Amsterdam
  • Kosteloos aanmelden: stuur een mail aan [email protected] (maximaal 20 deelnemers)

Programma

08:00 – 08:30 Ontvangst met koffie, croissant en jus d’orange
08:30 – 09:30 Voorstellen en inleiding
09:30 – 10:30 Discussie en uitwisseling Best Practices
10:30 – 11:00 Afronding en samenvatting

Brain Boost

Boost je Brain bij AevesBenefit! Iedere 6 tot 8 wekenorganiseren wij een interactieve ontbijtsessie met een actueel thema. Praat bij met collega’s uit het vak en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link