Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Brain Boost Ontbijtsessie 'Objectieve leverancierskeuze'

23 november 2017
Location
Amsterdam

Op donderdagochtend 23 november organiseert AevesBenefit een informatieve ontbijtsessie rondom het actuele thema ‘Objectieve leverancierskeuze’.

Op basis van de Aanbestedingswet 2012 moet de keuze voor de manier waarop de aanbestedende dienst een opdracht in de markt wil zetten en de keuze voor de leveranciers die worden toegelaten tot de procedures, op objectieve gronden worden bepaald en gemotiveerd. De ratio hierachter is te voorkomen dat telkens dezelfde leveranciers worden uitgenodigd. Deze keuze- en motiveringsverplichting vraagt professionaliteit van de inkopers. Bij veel aanbestedende diensten wordt momenteel beleid vastgesteld voor de objectivering van de keuze. De Rijksoverheid heeft met de Algemene Rekenkamer een Rijksbreed ‘afsprakenpakket’ vastgesteld omtrent deze objectieve procedure- en leverancierskeuze. Op grond hiervan moeten de inkooporganisaties binnen het Rijk belangrijke, strategische inkooppakketten definiëren en voor ieder pakket een strategie vast leggen.

Hoe komt u nu tot een objectieve selectie? Welk beleid moet u hiervoor opstellen? Dat bespreken wij bij de Brain Boost! In deze ochtendbijeenkomst delen we met u onze kennis over de objectieve motivering van de leverancierskeuze en bespreken we onze ervaringen hiermee.

Details

  • Doelgroep: Aanbestedingsjuristen en (strategisch) inkopers.
  • Moderator: Wim Nieland (Directeur Publiek AevesBenefit)
  • Inleiding: Claire Leussink-Nies (Managing Consultant Publiek AevesBenefit)
  • Locatie: AevesBenefit, Hogehilweg 3, Amsterdam
  • Kosteloos aanmelden: stuur een mail aan [email protected] (maximaal 20 deelnemers)

Programma
08:00 – 08:30 Ontvangst met koffie, croissant en jus d’orange
08.30 – 09:30 Voorstellen en inleiding
09:30 – 10:30 Discussie en uitwisseling Best Practices
10:30 – 11:00 Afronding en samenvatting

Brain Boost
Boost je Brain bij AevesBenefit! Iedere 6 tot 8 weken organiseren wij een interactieve ontbijtsessie met een actueel thema. Praat bij met collega’s uit het vak en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link