Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Brain Boost Ontbijtsessie - Wezenlijke wijzigingen: welke ruimte is er?

15 maart 2018
Location
Amsterdam

Op donderdagochtend 15 maart organiseert AevesBenefit een interactieve ontbijtsessie met het thema ‘Wezenlijke wijzigingen: welke ruimte is er?’

Het komt vaak voor dat tijdens de aanbestedingsprocedure of de contractperiode de oorspronkelijke opdracht wijzigt. Dit is toegestaan zolang het geen wezenlijke wijziging is. Er is veel jurisprudentie over dit onderwerp. De gewijzigde Aanbestedingswet heeft er een apart artikel aan gewijd. Het doel van deze sessie is om meer inzicht te krijgen in de vraag wanneer een wijziging wezenlijk is. De focus ligt daarbij op het exploreren van de mogelijkheden die de wet ons biedt.

Centraal staat wederom de wet, jurisprudentie en de mogelijkheden die worden geboden. Daarnaast draait het om de ervaringen en vragen van inkopers in de praktijk. Wissel uw werkwijze, vragen en ideeën uit met collega-inkopers of collega-juristen van collega-aanbestedende diensten. Een levendige discussie (wederom) gegarandeerd.

Details

  • Doelgroep: Inkopers werkzaam in de publieke sector en aanbestedingsjuristen.
  • Moderator: Claire Leussink-Nies (Managing Consultant Publiek AevesBenefit)
  • Inleiding: Niels Hoppenbrouwers (Inkoopadviseur AevesBenefit)
  • Locatie: AevesBenefit, Hogehilweg 3, Amsterdam
  • Kosteloos aanmelden? Meld je aan via het formulier of stuur een mail aan [email protected] (maximaal 20 deelnemers)

Programma

  • 08:00 – 08:30 Ontvangst met koffie, croissant en jus d’orange
  • 08:30 – 09:30 Voorstellen en inleiding
  • 09:30 – 10:30 Discussie en uitwisseling Best Practices
  • 10:30 – 11:00 Afronding en samenvatting

Brain Boost
Boost je Brain bij AevesBenefit! Iedere 6 tot 8 weken organiseren wij een interactieve ontbijtsessie met een actueel thema. Praat bij met collega’s uit het vak en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link