Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Circulaire economie: de ondernemende inkoper

31 januari 2017
Location
Den Haag

Inkoop wordt gezien als aanjager van de circulaire economie. De vraag is welke circulaire inkoopmogelijkheden de ondernemende inkoper het best kan inzetten? Het inkopen van gebruik is daarvoor één van de opties. In theorie is de aanpak veelbelovend, maar in de praktijk nog niet veel toegepast.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

  • Inkoop de aanjager van de circulaire economie?
  • Welke circulaire inkoopmogelijkheden heb je?
  • Inkoop van gebruik

Er leiden vele wegen naar een circulaire economie. De vraag is, welke richting gaan we uit en welke stappen nemen we daarin. Tijdens het symposium laten we een aantal circulaire mogelijkheden voor de ondernemende inkoper zien. Is het inkopen van gebruik één van de opties en wat kun je daar dan mee? En hoe reageer je daar als marktpartij op? Circulaire inkopers en aanbieders presenteren hun ideeën. Daarnaast strijden een aantal studenten tijdens dit event om de Purchase Innovation Award 2017. Er is uitgebreid gelegenheid om met elkaar in discussie te gaan.

Inkopers, bestuurders en beleidsmedewerkers uit bedrijfsleven en publieke sector, ondernemers, studenten en alumni van binnen en buiten het FM werkveld zijn van harte welkom op dit gratis symposium. We hopen op 31 januari op een inspirerende middag met veel interactie en interessante discussies.

Geïnteresseerd? Meld je dan hier aan. Wacht niet te lang, want vol=vol!

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link