Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen
Wat kunnen we leren van 30 jaar inkoopgeschiedenis om zo meer winst te maken de komende 10 jaar?
Prof. Dr. Arjan van Weele organiseert op woensdag 20 november 2013 in samenwerking met de Inkoopvereniging NEVI de eerste College Tour Purchasing in Nederland met als titel ‘Van Kostenbewusteloosheid naar Waardebewustzijn’.
De tour is bedoeld voor inkoopprofessionals. Prof. Dr. Arjan van Weele is een bekende persoonlijkheid in de inkoopwereld. Als geen ander weet hij wetenschap, bedrijfsleven, theorie en praktijk met elkaar te verbinden.
In 1990 gaf van Weele zijn intreerede met de titel ‘Ligt bij Inkoop de Eerste Winst?’. Van Weele toonde toen op overtuigende wijze aan dat dit inderdaad het geval was bij bedrijven. Maar hoe zit dat in 2013? Van Weele gaat de discussie aan aan de hand van 3 actuele cases.
Inhoud Tour
Tijdens de College Tour Purchasing laat Van Weele zien dat de professionalisering van inkoop, zowel voor- als ook nadelen kent. Hij belicht deze aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden en case studies.
Case 1: De FYRA: Hoe een hogesnelheidstrein op een zijspoor werd gezet
Case 2: Case Dockwise: Uitbesteding van bedrijfskritische diensten
Case 3: Case Nespresso: Over waardecreatie en het belang van duurzaam inkopen
Van Weele zoekt de discussie op met de deelnemers om de oplossingen te verkennen. Sociale media zullen worden ingezet bij het inventariseren van de verschillende oplossingen en ideeen van de deelnemers voor en tijdens het congres.
Datum: Woensdag 20 november 2013 van 09:00 uur tot 18:00 uur
Locatie: Landgoed De Horst te Driebergen
Kosten: € 395,- Met meerdere collega’s 15% korting per persoon.
Aanmelden: Via het aanmeldingsformulier op
www.collegetourpurchasing.nl
Informatie: www.collegetourpurchasing.nl
Quotes van Prof. Dr. Arjan van Weele:
“Inkoop en aanbesteding in een multi-stakeholder omgeving vereisen een goede procurement governance. Met het handboek Inkoop en de aanbestedingswet in de hand kom je er niet’’.
Alternatief: ‘Niets is practischer dan goede theorie, mits de theorie aan de praktijk is ontleend’