Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Conducto: Training Beoordelings- methodieken bij aanbesteden

12 maart 2020
Location
Utrecht

Algemeen

Deze tweedaagse training kenmerkt zich door een juridisch deel en een praktijkgericht deel. In deze interactieve training behandelen we de regelgeving omtrent beoordelingsmethodieken en de (on)mogelijkheden en toepassing van de verschillende beoordelingsmethodieken in de praktijk. Na afloop stellen we diverse hulpmiddelen beschikbaar voor dagelijks gebruik.

Voor wie

De training Beoordelingsmethodieken bij Aanbesteden is bestemd voor medewerkers die betrokken zijn bij het inkoop- en aanbestedingsproces binnen de publieke sector, zoals inkoopcoördinatoren, inkoopadviseurs, budgethouders en overheidsjuristen.

Resultaat

Na afloop heb/kun je:

  • Kennis over de (Europese) regelgeving omtrent beoordelingsmethodieken;
  • Kennis over regelgeving en rechtspraak op dit gebied, wat mag wel en wat niet;
  • Inzage in de meest voorkomende beoordelingsmethodieken en haar toepassings(on)mogelijkheden;
  • De beste keuze maken uit de verschillende methodieken in de praktijk.

Locatie

Ons open-inschrijvingsaanbod wordt gehouden bij Cursus- en vergadercentrum Domstad aan de Koningsbergerstraat 9 in Utrecht en is een locatie van Hogeschool Utrecht. Deze locatie is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer, auto en te voet (ca. 10 minuten loopafstand van Centraal Station Utrecht). De parkeerterreinen van de Jaarbeurs bieden volop parkeergelegenheid op loopafstand van de leslocatie.

Maatwerk & Incompany

Deze training is zeer geschikt als maatwerk of incompany binnen een organisatie of inkoopsamenwerkingsverband. Dit kan al vanaf 8-10 deelnemers, we leggen dan accenten op aangereikte onderwerpen en passen de casuïstiek aan op de dagelijkse praktijk. Neem voor meer informatie contact op met Loreen Quaedvlieg.

Inschrijven kan via: https://conducto.nl/opleidingen-trainingen/beoordelingsmethodieken-bij-aanbesteden-training

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link