Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Congres Contractvervoer 2020: de impact van corona

8 oktober 2020
Location
Houten

Het Nationaal Congres Contractvervoer 2020 gaat over de impact van de coronacrisis op het Nederlandse doelgroepenvervoer. Die is enorm, maar welke gevolgen zijn tijdelijk en welke blijvend? En hoe gaan we met deze (voorlopig) nieuwe realiteit om? Het congres wil antwoorden vinden op dat soort vragen.

Het Congres Contractvervoer vindt plaats in een vorm die recht doet aan de omstandigheden van dat moment, zodat het voor alle deelnemers verantwoord en veilig verloopt. Het is hoe dan ook nodig om met opdrachtgevers, vervoerders, gebruikers en andere belanghebbenden samen na te denken over oplossingen voor de problemen die een ongekende crisis met zich heeft meegebracht.

Vanwege de coronamaatregelen kan er een beperkt aantal mensen aanwezig zijn. Het congres vindt van 09.00 tot 12.30 uur plaats. Binnenkort bieden we ook de optie aan om het congres tegen een gereduceerd tarief online te volgen. Onderstaand thema’s die aan bod komen de sprekers die reeds bevestigd zijn. Het programma wordt de komende weken steeds verder uitgebreid.

Het congres behandelt twee thema’s:

Thema 1: Dit doet corona met vervoerders, opdrachtgevers, gebruikers en aanbestedingen.

Thema 2: Verandert de coronacrisis ons mobiliteitsgedrag en daarmee het systeem van doelgroepenvervoer?

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link