Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Congres Duurzaam Inkopen in de zorg

11 juni 2020
Location
Amersfoort

Op 11 juni organiseren Intrakoop, Nevi, MilieuPlatformZorg, MVO Nederland en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een landelijk congres over duurzaam inkopen in de zorg.

Verduurzaming begint immers bij een goed inkoopproces. Hoe gaan we er samen – zorgorganisaties, leveranciers en andere betrokkenen – voor zorgen dat producten minder belastend zijn? Hoe voorkomen we verspilling en organiseren we afvalstromen? 

Doel

Sinds de Green Deal Duurzame Zorg zijn er veel initiatieven genomen om de zorg te verduurzamen. Dit congres biedt je de kans inspiratie op te doen én kennis en ervaringen over uiteenlopende initiatieven te delen. Zodat je zicht krijgt op welke inkooptools en criteria je kunt gebruiken en weet wat je kunt doen om jouw zorgorganisatie duurzamer te maken. Zo zetten we samen stappen om bij te dragen aan minder CO2-uitstoot en een duurzame wereld.

Save the date

Ben je inkoopmanager, inkoper, contractmanager, manager onderhoud, facilitair manager, duurzaamheidscoördinator of MVO-coördinator bij een zorgorganisatie? Reserveer 11 juni alvast in je agenda! En kom dan naar De Rijtuigenloods in Amersfoort.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link