Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Congres Ontwikkelingen Aanbestedingsrecht

21 maart 2017
Location
Wassenaar
Het Jaarcongres Ontwikkelingen Aanbestedingsrecht biedt u een unieke gelegenheid ervaringen uit te wisselen met vakgenoten vanuit de aanbestedende overheid, advocatuur, het bedrijfsleven en de rechterlijke macht.
 
Tijdens dit congres bespreken toonaangevende experts relevante juridische, economische en beleidsmatige ontwikkelingen voor de aanbestedingspraktijk in Nederland. U krijgt een overzicht van de belangrijkste Nederlandse en Europese rechtspraak en van de adviezen van de Commissie van Aanbestedingsexperts.
 
Interactieve deelsessies bieden u de mogelijkheid uw kennis te verdiepen en ervaringen met vakgenoten uit te wisselen op het gebied van:
  • Beoordelingssystemen en gunningscriteria
  • Publiek-publieke samenwerking
  • Wijziging en vernietiging van overeenkomsten

Laat ook uw stem horen tijdens het slotdebat over ‘Transparantie en beoordelingsruimte van de aanbestedende dienst – grenzen aan de rechtsbescherming’, dat wordt ingeleid door Joost van der Helm, Raadsheer, Gerechtshof Den Haag.

Meer weten of inschrijven? Bekijk dan de website.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link