Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Contract- en leveranciersmanagement

27 september 2018
Location
Utrecht

Contract- en leveranciersmanagement staat bij veel organisaties hoog op de agenda. Steeds meer taken en verantwoordelijkheden worden uitbesteed, waardoor de afhankelijkheid van leveranciers toeneemt. Wanneer leveranciers en contracten niet goed worden gemanaged, kan dit uiteenlopende gevolgen hebben voor uw organisatie en stakeholders.

Deze middag biedt aan iedere deelnemer handvatten om te starten met contract- en leveranciersmanagement binnen de publieke sector. SSC ONS presenteert hun implementatie, waar zij tegenaan liepen en welke voordelen zij direct behaalden. SSC ONS (Overheid en Service) is een samenwerking tussen Gemeente Zwolle, Gemeente Kampen en de Provincie Overijssel.

Aan de hand van een praktische demo duiken we vervolgens de software in. Naast de basis, is daarin aandacht voor zowel ambities voor u als organisatie als enkele geavanceerde functionaliteiten.

U gaat naar huis met een duidelijk beeld van de praktijk en kunt met contract- en leveranciersmanagement beginnen.

Het programma
13:00 Inloop met een broodje en koffie
13:30 Algemene kick-off
13:45 SSC ONS: starten met contractmanagement
14:45 Koffie pauze
15:00 Software demonstratie
15:45 Afsluiting
16:00 Netwerk borrel

De toegang is gratis en het evenement vindt plaats op het kantoor van Negometrix, Rijnzathe 32 in Utrecht. Klik hier om u aan te melden. 

Vragen? Stuur een mailtje naar [email protected].

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link