Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Contractering in het sociaal domein

11 oktober 2018
Location
Utrecht

Bent u inmiddels net als veel gemeenten druk bezig met de (her)contractering in het Sociaal Domein?

Door de dynamische en relatief nieuwe markt is er behoefte aan samenwerking op het gebied van advies en kennisdeling over de inrichting en het gebruik van Negometrix. Bent u benieuwd hoe andere organisaties dit aanpakken of deelt u graag uw kennis met vakgenoten?

Dan is dit uw kans!
Negometrix organiseert op donderdag 11 oktober een kennisevenement voor gemeenten en samenwerkingsverbanden in het Sociaal Domein. Tijdens deze sessie worden ervaringen gedeeld aan de hand van best practices en krijgt u de mogelijkheid uw eigen ervaringen te delen.

Na een gezamenlijk kick-off starten we met Niels Uenk, onderzoeker bij PPRC. Hij onderzocht in de afgelopen jaren hoe Gemeenten en Samenwerkingsverhanden contracteren in het Sociaal Domein. Het analyseren van die data leverde hem waardevolle inzichten, trends en ontwikkelingen op die hij graag met jullie deelt.
Verder kijkt Niels Uenk naar het thema ‘Opdrachtgeverschap’, de verschillende inkoopprocedures en de toekomstverwachtingen.

Sietse van Goor (Inkoopsamenwerking ISNV) bespreekt zijn best practices rondom het contracteren van zorgaanbieders via Negometrix. Van aanbesteding tot contract en kwaliteitscontroles.

Na een korte pauze, komen we eerst samen in kleinere rondetafeldiscussies, waarna er afsluitend een totaaloplossing wordt getoond in samenwerking met Steunwijzer. Met dit concept kunnen ook burgers en zorgconsulenten eenvoudig gecontracteerde zorg raadplegen.

Het programma:
12:00 Inloop met een broodje en koffie
12:30 Opening event: Ontwikkelingen en trends in de markt (Niels Uenk, Onderzoeker PPRC)
13:15 Best practice: Contractering zorgaanbieders via Negometrix (Sietse van Goor, ISNV)
14:00 Korte pauze
14:15 Rondetafeldiscussie / Kennisindeling
15:00 Totaaloplossing Steunwijzer en Negometrix (Tom Spitters, Steunwijzer)
16:00 Netwerkborrel

Het evenement vindt plaats op het kantoor van Negometrix, Rijnzathe 32 in Utrecht. Klik hier om u aan te melden.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link