Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Contractmanagement Dag 2017

16 maart 2017
Location
Utrecht

CONTRACTMANAGEMENT DAG – RELATIES DIE WERKEN
16 MAART 2017, SUPERNOVA JAARBEURS UTRECHT

Na het succes van de eerdere edities gaan we tijdens de 5e Contractmanagement Dag vorm geven aan het opzetten van relaties die wél werken! Deze lustrumeditie heeft het thema ‘Relaties die werken!’

Is jouw organisatie klaar om het maximale resultaat uit relaties en contractmanagement te halen? Kom dan naar de Contractmanagement Dag op 16 maart 2017.

Programma
Voor het congres hebben we weer een aantal inspirerende sprekers gestrikt, zoals Henk Groener. Voormalig succescoach van het Nederlands dames handbalteam RIO 2016 en nu docent Master in Coaching, Johan Cruyff Institute. Verder komen Prof. dr. Frank Verbeeten (Prestatiemanagement) en Peter Geelen (KPI’s) aan het woord. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende deelsessies met praktijkcases, zoals KPN, Schiphol, RWS, Compass.

Het dagvoorzitterschap is wederom in handen van Prof. dr. Arjan van Weele, NEVI hoogleraar Purchasing & Supply Chain Management, Technische Universiteit van Eindhoven. Op deze dag deel je praktijkervaringen met de andere deelnemers en bouw je verder aan je netwerk.
Bekijk het gehele programma.

Save the date en meld je aan!
Noteer donderdag 16 maart 2017 in Supernova, Jaarbeurs Utrecht alvast in jouw agenda en/of schrijf je nu direct in! De eerste 50 inschrijvingen ontvangen gratis het boek ‘KPI’s die wél werken’ van keynote spreker Peter Geelen. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer na inschrijving een uitnodiging voor het invullen van een online assessment. 

 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link