Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Contractmanagement: Grip op Resultaat

13 december 2013
Location
Tricht

Contractmanagement: Grip op Resultaat

Contractmanagement wordt steeds belangrijker. Steeds meer bedrijven en organisaties ontdekken de waarde van contractmanagement. Er ontstaat behoefte om behaald onderhandelingsresultaat daadwerkelijk in de praktijk verzilveren; om inzicht te hebben in uitgaven en daarmee cashflow te managen of nieuwe vraag te sturen; om te weten welke verplichtingen, kansen en risico’s er eigenlijk zijn; om proactief het nakomen van afspraken te managen en niet in het minst om contracten te laten aansluiten op actualiteit en veranderingen. Kortom: Grip voor u en uw stakeholders!

Onze training: ‘Grip op resultaat’ helpt u bij het realiseren van uw contractmanagement doelstellingen en verbeteren van uw resultaat. Wij bieden u inzicht in hoe u met contractmanagement meer grip krijgt op contractinhoud, afspraken, processen enerzijds maar ook op omgeving en veranderingen hierin.

“Grip op resultaat” is de vervolgtraining die u de mogelijkheid biedt om met uw eigen cases in de hand en vanuit uw eigen context contractmanagement verder te professionaliseren, performance te verbeteren.

We verwachten van u dat u de basisprincipes van de workshops van Cécile van Velsen kent: Wat is Contract beheer, Contract management en Leveranciersmanagement? Wat is de rol binnen een organisatie en welke definities horen hier bij?

In vijf stappen naar performance:

De 5 stappen van contractmanagement zijn ook in deze training leidend:
1. Inventarisatie en analyse
2. Structuur
3. Classificatie en Implementatie
4. Monitoring en Evaluatie
5. Professionalisering

De focus zal liggen op verdieping per stap en vertaling naar de praktijk. Weten ‘WAT’ de stappen inhouden is nog geen garantie voor resultaat. De combinatie met ‘HOE’ u de theorie vertaalt naar uw eigen case en context, zorgt voor uw resultaat en succes met contractmanagement, waarde voor uw stakeholders. Werkelijk grip dus!

We gaan ook aan de slag met het krachtenveld waar je als contractmanager mee te maken hebt. Welke stakeholders zijn er? Waar loop je tegenaan? Wat is de belangen dynamiek en welke invloed wil en kun jij daarop hebben?

Moderators:
Cécile van Velsen C.M.vanVelsen Contractmanagement Advies en Training Expert CM
Karin Andela Procurement Coach van Value by People. Beiden bevlogen 10.000+ experts!

Trainingsdatum: 13 december 2013 (inschrijven tot 6 december 2013)

Tijd: 9.30 – 17.00

Kosten: € 595,- (excl. BTW) p.p. (incl. Lunch, borrel en parkeren)

Locatie: Tafel van Tricht in Tricht (bij Geldermalsen)

Voor meer informatie en inschrijven: [email protected] || tel: 06 23 80 55 51 || www.cmvanvelsen.nl

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link