Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Cursus Actualiteiten Aanbestedingsrecht

9 december 2020
Location

Deze halfjaarlijkse (online) cursus ontsluit de volledige aanbestedingsrechtelijke jurisprudentie die is gepubliceerd in een bepaalde periode. Alle jurisprudentie wordt thematisch geordend en beschikbaar gesteld door middel van een praktisch en toegankelijk naslagwerk. 

Leerdoel

Aan het einde van deze cursus kan de cursist aanbestedingsrechtelijke vraagstukken in concrete praktijksituaties beantwoorden in overeenstemming met de actuele stand van het aanbestedingsrecht.

Voor wie?

Advocaten, notarissen, bedrijfsjuristen, juristen werkzaam bij de overheid, leden van de rechterlijke macht of het OM en andere academische juristen. Ook voor inkoopprofessionals met een niet-juridische achtergrond met voldoende kennis van het aanbestedingsrecht is deze cursus uitermate geschikt.

Onder leiding van Prof. mr. Chris Jansen, hoogleraar Privaatrecht en co-director van het Centre for Public Contract Law & Governance (CPC) aan de Vrije Universiteit Amsterdam, voorzitter van de Commissie van Aanbestedingsexperts (CvAE) en raadsheer-plaatsvervanger in de gerechtshoven ’s-Hertogenbosch en Den Haag en Prof. mr. E. (Elies) Steyger, hoogleraar Europees bestuursrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres