Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Cursus actualiteiten aanbestedingsrecht

11 december 2018
Location
Amsterdam

Deze cursus besteedt aandacht aan de belangrijkste actuele Europese en nationale ontwikkelingen wat betreft wetgeving, beleid, rechtspraak en literatuur op het terrein van het aanbestedingsrecht.

Leerdoel
Aan het einde van deze cursus kan de cursist aanbestedingsrechtelijke vraagstukken in concrete prak-tijksituaties beantwoorden in overeenstemming met de actuele stand van het aanbestedingsrecht.

Waardering
“Grondige analyse van de jurisprudentie; levert direct toepasbare kennis op!”
In 2017 beoordeelden de deelnemers de cursus gemiddeld met een 8,2 en de docenten met een 8,6.

Programma
12.30-13.00 uur: Ontvangst met koffie, thee en lunch
13.00-17.30 uur: College

Cursusleiding
Prof. mr. Chris Jansen, hoogleraar Privaatrecht en co-director van het Centre for Public Contract Law & Governance (CPC) aan de Vrije Universiteit Amsterdam, gasthoogleraar (TPR-wisselleerstoel) bij het Centrum voor Overheid en Recht (CORe) aan de Universiteit Hasselt, voorzitter van de Commissie van Aanbestedingsexperts (CvAE) en raadsheer-plaatsvervanger in het hof ‘s-Hertogenbosch.

Doelgroep
Advocaten, notarissen, bedrijfsjuristen, juristen werkzaam bij de overheid, leden van de rechterlijke macht of het OM en andere academische juristen. Voor inkopers aanbestedingsrecht is deze cursus uitermate geschikt.
De cursus is ook toegankelijk voor andere academici, die door opleiding of werkervaring deze cursus op juridisch academisch niveau kunnen volgen. Zij dienen eerst contact op te nemen met de VU Law Academy.

Prijs
€ 405,- inclusief, cursusmateriaal, consumpties en lunch. Voor deze cursus krijgt u het cursusmateriaal in papieren vorm uitgedeeld.

Meer informatie over de cursus vindt u hier. Inschrijven kan via deze link

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link