Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Dag van het Elektronisch Aanbesteden

7 november 2013
Location
Houten

2e editie Dag van het Elektronisch aanbesteden 
Kennis opdoen en bijblijven

Op 7 november 2013 is de 2e editie van de Dag van het Elektronisch Aanbesteden in Houten. Bedoeld voor inkopers die op de hoogte willen blijven en nieuwe kennis willen opdoen over deze snel groeiende manier van inkopen en aanbesteden.

De ontwikkelingen op het gebied van elektronisch aanbesteden en nieuwe wetgeving volgen elkaar in rap tempo op. Logisch, als je bedenkt dat nagenoeg alle aanbestedingsprocedures binnen een paar jaar volledig gedigitaliseerd zullen zijn.

Op de Dag van het Elektronisch Aanbesteden is het hoofdthema digitaal inkopen in al haar facetten. Denk aan praktijkvoorbeelden, veranderende europese wet- en regelgeving, interessante workshops maar ook demo’s van de beschikbare systemen.  En, we krijgen een inkijkje over hoe alle digitale hulpmiddelen ons leven over 10 jaar er uit laat zien en wat we kunnen verwachten op het gebied van elektronisch aanbesteden.

De ruim 250 deelnemers aan de 1e editie van de Dag van het Elektronisch Aanbesteden in 2012, waardeerden het congres met een 8,2.

Voor meer informatie en aanmelden kijk op:www.dagvanhetelektronischaanbesteden.nl.

De Dag van het Elektonisch Aanbesteden is een initiatief van 4 marktpartijen in aanbestedingssoftware. Negometrix, Aanbestedingskalender.nl, Projectned en CTM Solustion.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link