Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Dag van de Zorginkoop 2018

20 maart 2018
Location
Utrecht

Zorginkopers, zorgaanbieders en patiënten/cliënten delen de verantwoordelijkheid van de individuele kwaliteit en de collectieve betaalbaarheid van zorg en hulp. Dit vraagt om een perspectief op zorginkoop dat de wederzijdse afhankelijkheid tussen partijen centraal stelt. Dat betekent sámen optrekken in het streven naar goede, passende zorg en investeren in innovatie en preventie. Past jaarlijks onderhandelen tussen zorgaanbieder en zorginkoper over prijzen en volumes daar nog wel bij?

Kom naar het congres en krijg antwoord op de vraag: hoe gaan we er met elkaar voor zorgen dat de zorginkoop niet alleen kwalitatief verbetert, maar ook duurzamer wordt als het gaat over beheersing van kosten?

Ontmoet andere professionals en leer:

  • Wat de laatste inzichten zijn op het gebied van duurzame zorginkoop;
  • Hoe u de kwaliteit van zorginkoop én fundamentele beheersing van kosten kunt bevorderen;
  • Hoe het sluiten van meerjarige partnerschappen kunnen bijdragen aan duurzame zorginkoop.

Meer informatie over dit evenement is hier te vinden. U kunt zich via deze link aanmelden voor dit evenement. 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link