Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

De strategische waarde van inkoop bij corporaties

14 september 2017
Location
Amersfoort

Woningcorporaties geven gemiddeld meer dan 70% van hun kosten uit aan externe opdrachtnemers. De prestaties van deze opdrachtnemers hebben een grote invloed op de kosten en de kwaliteit van de woningportefeuille en daarmee op de huurdertevredenheid, betaalbaarheid en het realiseren van de doelstellingen van corporaties. Daarnaast ondervinden corporaties een groeiende druk vanuit toezichthouders en publieke opinie op transparantie, doelmatigheid en rechtmatig handelen. Professioneel inkoop- en contractmanagement is daarmee van strategische waarde voor iedere corporatie.

Dit symposium geeft inzicht in de samenhang tussen inkoopbeleid, -organisatie en inkoopprocessen. Daarnaast leert u meer over de kansen en risico’s van de inkoopfunctie binnen een woningcorporatie en het potentieel ervan in relatie tot de corporatiedoelstellingen en worden succesvolle praktijkervaringen bij corporaties besproken.

Als deelnemer krijgt u een compleet beeld van de impact van de inkoopfunctie op de corporatie en haar doelstellingen en kunt u hier in de praktijk direct mee aan de slag.

Programma
12.30 uur – Ontvangst met inlooplunch

13.30 uur – Inkoop in strategisch perspectief
Ruud Stassen, Directeur INK

14.15 uur – Van strategie naar executie: Professioneel Inkopen en contractmanagement
Dennis Swart, Partner Trevian

15.00 uur – Pauze

15.30 uur – Inkoopsamenwerking: Praktijkervaringen bij Nieuwe Lente
Roel van Gurp, directeur-bestuurder Casade en Koen Kerstens, Programmamanager Inkoopsamenwerking Nieuwe Lente

16.15 uur – Inkoopaudit: Toetsing en verbetering van inkoopprocessen
Pieter de Boer, Senior Manager BDO Advisory

17.00 uur – Afsluiting met netwerkborrel

Voor wie?
Dit symposium is bij uitstek interessant voor iedereen die actief is op strategisch niveau bij een woningcorporatie zoals o.a. directeuren/ bestuurders, commissarissen, toezichthouders, directieleden, controllers of (senior) management leden.

Uw investering
€ 325,- exclusief BTW en inclusief lunch, koffie, thee en netwerkborrel. U kunt zich hier inschrijven. 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link