Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Derde regionale bijeenkomst / workshop Ambitieweb Duurzame GWW

13 september 2017

Ter ondersteuning bij het Manifest MVI en het opstellen van het MVI-actieplan worden in opdracht van het ministerie van IenM enkele regionale praktijkmiddagen Duurzaam GWW (Grond-, weg- en waterbouw) georganiseerd, omdat GWW een van de grootste aanbestedingscategorieën is. Het doel is om aan de hand van bestaande instrumenten, zoals het ambitieweb, met partijen in de regio (waterschappen, gemeenten, RWS, en provincies) het gesprek aan te gaan over hoe je ambities op gebied van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) kan vormgeven binnen je organisatie en daarbij de concrete vertaling naar het actieplan.

Voor wie?
Inkopers, projectleiders, ambtenaren die betrokken zijn bij het opstellen van het actieplan en bij de Aanpak Duurzaam GWW van de decentrale overheden en RWS binnen de provincies Zuid-Holland en Zeeland. Maar anderen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Ook al worden deze bijeenkomsten in het kader van het Manifest MVI georganiseerd, voor deze bijeenkomsten zijn expliciet ook (nog)niet-ondertekenaars van harte welkom.

Locatie en tijd
Tijd: 13.00 uur – 16.00 uur
Locatie: Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard, Maasboulevard 123, Rotterdam

Doel
De dag is gericht op het uitwisselen van praktijkervaringen met betrekking tot maatschappelijk verantwoord inkopen en aanbesteden op het gebied van GWW en kennismaken met regionale partners die voor een vergelijkbare uitdaging staan. Informatie over het programma volgt binnenkort.

Aanmelden
Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan via een mail naar [email protected].

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link