Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

E-aanbesteden: niet omdat het moet, maar omdat het kan !

11 oktober 2016
Location
Amersfoort

U publiceert de aanbesteding van uw organisatie al op TenderNed. Of u bent al gestart met e-Aanbesteden maar het verder doorvoeren vraagt nog de nodige aandacht. Dan is deze E-proQure training ‘e-Aanbesteden: niet omdat het moet, maar omdat het kan’ voor u gemaakt!

Volgens de gewijzigde Aanbestedingswet 2012, die sinds 1 juli van dit jaar van kracht is, moeten alle aanbestedende diensten vanaf 1 juli 2017 Europese aanbestedingen geheel digitaal (e-Aanbesteden) laten verlopen. De voordelen van e-Aanbesteden kunt u echter nu al genieten. Onderzoek laat zien dat zowel de kosten van de inkopen als de inkoopproceskosten omlaag gaan, inkopers en leveranciers minder tijd bezig zijn met administratieve procedures, samenwerken met collega’s binnen de organisatie makkelijker gaat en het proces transparanter en beter gedocumenteerd wordt.

Daarom ‘e-Aanbesteden: niet omdat het moet, maar omdat het kan!

Voor meer informatie zie : http://www.e-proqure.nl/trainingen

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link