Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

e-Conference: Inkoopprocessen en Rechtmatigheid

6 december 2022

Op dinsdag 6 december van 13:30u tot ca. 15.00u organiseert Significant Synergy, samen met zijn partner Engage Process een e-Conference over de thematiek van procesmanagement en rechtmatigheid binnen inkoop. De e-Conference is bedoeld voor iedereen die rechtmatigheid onder controle wil krijgen. Van inkoper tot controller tot medewerker van het team procesmanagement.

“Significant Synergy begeleidt overheden bij het professionaliseren van hun inkoopfunctie. Dat richt zich op toegevoegde waarde via sociale, duurzame en innovatieve contracten die ook nog eens “rechtmatig” zijn. Rechtmatig inkopen begint niet pas bij het gesprek met de accountant. Het begint al veel eerder, bij passend beleid en procesinrichting. Samen met Engage Process kunnen wij zo’n procesinrichting vormgeven.

Zien hoe dat werkt? Meldt u aan voor de e-Conference op de evenementenpagina,

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link