Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

E-procurement en Laboratorium Technologie, hoe werkt het voor jou?

12 september 2018
Location
Leusden

Speciaal voor inkopers (en verkopers) die zich bezighouden met laboratorium technologie organiseren NEVI en FHI Laboratorium Technologie de themabijeenkomst ‘E-procurement en Laboratorium Technologie, hoe werkt het voor jou?’

Over het event: E-procurement en Laboratorium Technologie
Binnen de laboratorium technologie (maar ook daarbuiten) wordt e-procurement veelvuldig ingezet. Maar wat zijn de voor- en nadelen van systeem x of y voor inkoop? En voor verkoop? Zeker als er de verplichting is via een platform aan te besteden. Welke keuzes maak je dan als inkoop én als verkoop? Optimaliseer je hiermee het inschrijven of wordt de afstand zo groot dat je nooit een partner kan worden? Want passen (het vaak kleine percentage) laboratoriumopdrachten wel via het e-procurementplatform dat de organisatie heeft gekozen? En wie betaalt de kosten voor zo’n platform?

Programma
Na een algemene presentatie over de ontwikkelingen rondom e-procurement, komen ervaringsdeskundigen vanuit inkoop én verkoop aan het woord. Hoe gaan zij hiermee om en waar lopen zij tegenaan? Het programma wordt afgesloten met een debat. Het definitieve programma volgt snel.

Voor wie?
Dit event richt zich speciaal op inkopers (en verkopers) die zich bezighouden met laboratorium technologie bij universiteiten, farma, voeding, chemische bedrijven en (universitaire) ziekenhuizen!

Introducees
Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (nog) geen lid is van NEVI (gratis) mee te nemen naar dit event, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Het verzoek is dat deze collega zich aanmeldt voor dit event voor een Basic-account en via [email protected] laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. Onderstaande niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing. Er is een maximum van 5 introducees.

Inschrijven kan via deze link. Meer informatie vindt je hier

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link