E-procurement voor jouw organisatie

4 juli 2024

E-procurement (e-inkoop) voor jouw organisatie

We doen steeds meer zaken digitaal. Digitalisering van het inkoopproces maakt het mogelijk om de verwerking van orders, leveringen en betalingen te automatiseren. Dat levert kostenbesparingen op, versnelt leveringen en betalingen, en verkleint de kans op fouten.

Voor de digitalisering van het inkoopproces zijn standaarden nodig. Standaarden zorgen ervoor dat het systeem van één organisatie of leverancier probleemloos berichten kan uitwisselen met het systeem van een andere. Om zaken te kunnen doen in Europa moeten deze standaarden Europees gedragen worden. NEN faciliteert de standaardisatie in Nederland en zorgt voor aansluiting met Europa.

Door deel te nemen in de NEN Normcommissie e-Procurement (e-inkoop) weet je wat er gaande is en kun je meepraten over de standaardisatie van e-inkoopprocessen, ook op Europees niveau. In dit webinar vertellen NEN, Logius en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties je meer over de standaardisatie van e-inkoop en hoe jij kan bijdragen en op de hoogte kan blijven. Je krijgt veel ruimte om vragen te stellen.

Ben je wel geïnteresseerd in het webinar, maar kun je deze niet bijwonen? Meld je dan toch aan en maak gebruik van de keuze achteraf de bijbehorende documentatie te ontvangen.

Link naar webinar: Registreren | E-procurement

Informatie over event

Ook interessant

Nieuwe aanbesteding busvervoer Zeeland

Nieuwe aanbesteding busvervoer Zeeland

SROI: het doel voorbij op weg naar betere invulling

SROI: het doel voorbij op weg naar betere invulling

Tunnelproject Zuidasdok ingekrompen net voor afronding aanbesteding

Tunnelproject Zuidasdok ingekrompen net voor afronding aanbesteding