Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Een reis door de Inkoop van de Gemeente Den Haag

7 februari 2017
Location
Den Haag

Iedereen kent de gemeente. Je staat er als persoon ingeschreven, ze zorgen ervoor dat je afval wordt opgehaald, je regelt je paspoort/ID bij het gemeentehuis, je betaalt er belasting aan, ze leggen en onderhouden straten, wegen, voetpaden en fietsroutes en verstrekken subsidies aan bijvoorbeeld zwembaden of bibliotheken. Maar wat betekent het om inkoper te zijn voor de gemeente den Haag? Met wat voor inkooppakketten kom je in aanraking? Wat zijn de grote uitdagingen van een gemeente? Wat maakt het leuk om voor een gemeente in te kopen? Pak je kans op 7 februari om meer inzicht te krijgen op de bovenstaande vragen tijdens het YPP event bij de gemeente Den Haag.

Op 7 februari, zal je via een actieve en interactie manier fysiek een kijkje nemen in de keuken van de gemeente Den Haag. Fysiek zal je op reis gaan door de stad om te kijken naar diverse inkoop categorieën. Het gaat gegarandeerd een interactieve sessie worden.

Interessant? Meer informatie vind je hier. Op die link kan je je ook aanmelden. 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link