Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Elektronisch Aanbesteden

24 maart 2016
Location
Baarn

Op 1 juli 2017 wordt het verplicht om Europese aanbestedingen elektronisch te laten plaatsvinden. Voor inkoopsamenwerkingen ligt die datum zelfs nog eerder. De cursus die wij hierover organiseren vertellen wij wat er juridisch wel en niet mag. We kijken naar de onderliggende Richtlijn 2014/24 en kijken wat er overgenomen is in de Nederlandse Aanbestedingswet 2016.
Daarbij komen opvallende zaken aan het licht. Is er bijvoorbeeld een verschil tussen een vraagje per email over de termijn en een vraag over de inhoud van de aanbesteding? En blijft mondelinge communicatie wel toegestaan? Een belangrijke vraag omdat we zien dat ook presentaties toegestaan worden als gunningscriterium.
En hoe wordt elektronisch aanbesteden toegepast bij bijv. de niet-openbare en onderhandelingsprocedure ? En wanneer is een digitale handtekening rechtsgeldig? Veel aandacht ook voor het dynamisch aankoopsysteem dat kan gaan dienen als basis voor de vele marktplaatsen.
Ook kleine praktische zaken komen aan de orde. Hoe zit het met het moment van inschrijven? Mag een inschrijver tot het laatste moment wachten met uploaden? En wat dan als Tenderned ‘plat ligt’?
In de cursus Elektronisch aanbesteden nemen we tenslotte ook de meest recente jurisprudentie over dit onderwerp mee.
De cursus wordt gegeven door Antoinette Vriend en/of Gert Walhof, beiden erkende specialisten op dit onderwerp.

Aanmelden : [email protected]

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link