Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Elektronisch aanbesteden/inschrijven

6 oktober 2015
Location
Utrecht

Jubileumbijeenkomst 6 oktober 2015

De jubileumbijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van het 15-jarig bestaan van het Gemeentelijk Inkoop Platform en WIN advies, inkoop en organisatie.

Demonstraties elektronisch aanbesteden
In de loop van 2016 dienen in ieder geval alle Europese aanbestedingen volledig digitaal te verlopen. Veel aanbestedende diensten zullen deze verplichting als aanleiding zien om ook aanbestedingsprocedures onder de Europese drempelbedragen volledig digitaal (elektronisch) te laten verlopen en zullen een keuze moeten maken voor een bepaald systeem. Tijdens de bijeenkomst zullen de volgende elektronische aanbestedingssystemen gedemonstreerd worden: de Aanbestedingskalender, CTM Solution, Negometrix, het NIC, QualityFlow, SmartDecision en TenderNed. Daarnaast is er ook een demonstratie van de Xpert Inkoop & Aanbesteding van Reed Business.
De deelnemers hebben die dag de gelegenheid om met alle producten kennis te maken.

Daarnaast is er een inleidende presentatie over het elektronisch aanbesteden in zijn algemeenheid en wordt de dag afgesloten met een presentatie van prof. Jan Telgen

Kosten

Aangezien de leveranciers participeren in deze dag kan het meer dan interessante programma aangeboden worden voor een deelnameprijs van slechts € 145,00 (inclusief lunch en exclusief btw) voor de eerste deelnemer uit een organisatie. Voor een tweede en volgende deelnemer bedraagt de deelnameprijs € 95,00 (inclusief lunch en exclusief btw).

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden: www.winadvies.nl

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link