Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Energietransitie en de circulaire economie

16 februari 2017
Location
Amsterdam

Steeds meer bedrijven zetten in op het gebruik van minder fossiele brandstoffen en méér hergebruik van producten en grondstoffen. Tegelijkertijd kampen koploper bedrijven met grote uitdagingen om de energietransitie én de circulaire economie écht een boost te geven.

Op 16 februari organiseert het Financieele Dagblad de tweede editie van de FD Young Circle. Tijdens een 3-gangen diner gaan de leden aan de slag met twee concrete uitdagingen van bedrijven die actief zijn binnen de energiesector en de circulaire economie.

Aart van Veller, mede-oprichter Vandebron legt de uitdagingen voor Nederland bloot. Verschillende experts geven inzage in de stand van de huidige circulaire economie en de voortgang van de energietransitie.

Aanmelden voor dit event kan op de website.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link