Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Exclusief CPD: De Kunst van Leiderschap

5 april 2018
Location
Nieuwegein

Het thema leiderschap krijgt veel aandacht. Vaak gericht op wat een goede leider is, of hoe een goede leider zich moet gedragen. Er is weinig aandacht voor ‘waarom’ een leider doet wat hij doet. Juist de leiders die de kern van het ‘waarom’ kunnen raken, maken in onze visie het verschil.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

 • Leiderschap
 • Veranderen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Netwerken

Mariëlle Heijltjes zal haar visie geven op het thema ‘de Kunst van Leiderschap’ tijdens onze NEVI-CPD bijeenkomst op 5 april. Het thema leiderschap krijgt veel aandacht. Vaak gericht op wat een goede leider is, of hoe een goede leider zich moet gedragen. Er is weinig aandacht voor ‘waarom’ een leider doet wat hij doet. Juist de leiders die de kern van het ‘waarom’ kunnen raken, maken in onze visie het verschil. Zij creëren niet te stoppen bewegingen.

Over Mariëlle Heijltjes
Prof. Dr. Mariëlle Heijltjes is hoogleraar Managerial Behavior en executive director van UMIO, de professional development tak van Maastricht University School of Business and Economics. Haar professionele interesse en expertise liggen bij vragen die betrekking hebben op het functioneren van (top) managers en (top) management teams: wat leidt hun gedrag, wanneer is het effectief enverantwoord enwat verklaart de dynamiek binnen het team. Haar onderzoek is gepubliceerd in diverse internationale tijdschriften zoals de Academy of Management Review, Small Group Research en de Journal of International Business Studies. Daarnaast werkt zij in UMIO’s executive development programma’s veel samen met bedrijven en adviseurs op vraagstukken omtrent leiderschap van verandering. De interactie tussen wetenschap en praktijk vormt voor haar een belangrijke inspiratiebron voor nieuwe onderwijs- en onderzoek programma’s als ook voor de invulling van haar eigen leiderschap.

Praktische informatie

 • 16.30-17.00 uur : Binnenlopen
 • 17.00 uur : Opening door NEVI-CPD-bestuur en introductie Mariëlle Heijltjes
 • 17:10 uur : Deel 1: Mariëlle Heijltjes
 • 18.00 uur : (Adem)pauze
 • 18.20 uur : Deel 2: Mariëlle Heijltjes
 • 19:15 uur : Slotwoord, afsluiting en gelegenheid voor netwerkborrel & hapje
 • 20:30 uur : Einde

Bent u geïnteresseerd in dit evenement? Hier kunt u zich aanmelden.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link