Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Exclusief CPD: Wat leert Inkoop van Verkoop?

25 juni 2019
Location
Nieuwegein

Omgaan met verandering en tegenwerpingen in een (snel) veranderende omgeving. Voor wie niet eigenlijk? Iedereen onderhandelt. Met verkopers, collega’s, bazen en privé. Het gaat om waarde toevoegen en waarde herkennen (of juist andersom).

Praktische informatie
Programma
De bijeenkomst vindt plaats in Nieuwegein op dinsdag 25 juni 2019. Het programma is als volgt:

16.30 uur: Ontvangst
17.00 uur: Opening door NEVI-CPD bestuur en introductie Edwin Webster
17:10 uur: Deel 1 – Edwin Webster
18.45 uur: Pauze
18.45 uur: Deel 2 – Edwin Webster
20.00 uur: Slotwoord, afsluiting en gelegenheid voor netwerkborrel & hapje

Exclusief voor CPD
Dit evenement is exclusief voor NEVI-leden die naast het NEVI Professional Membership ook een aanvullend NEVI Continuing Personal Development (CPD) -lidmaatschap hebben afgesloten. Lees meer over het NEVI CPD-lidmaatschap.

Edwin Webster
Edwin Webster is Sales & Management Director bij Kenneth Smit en eigenaar van Hortiweb* B.V. Trainer, consultant en coach van mensen in Sales en (Executive) Management. Na eerst furore te hebben gemaakt in het bedrijfsleven, kwam hij erachter dat dit geen voldoening gaf. Edwin ging op zoek naar zijn passie en vond dit in het trainen van mensen. Hij is tegenwoordig de gelukkigste man op aarde, én met succes. “Het is mijn doel om gelukkig te zijn. Gelukkig word ik van bijdragen leveren aan een betere wereld.”

Meer informatie over dit event vindt je op de website van NEVI. 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link