Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Foodtech Zwolle 2013

13 november 2013
Location
Zwolle

Speciaal gericht op de Noord- en Oost Nederlandse markt is er de vakbeurs FOODTECH Zwolle. Deze regionale vakbeurs spitst zich toe op de producerende en verwerkende voedingsmiddelenindustrie. Beslissingsbevoegde professionals treffen exposanten onder andere op het gebied van procestechnologie, meet-, analyse- & inspectieapparatuur, IT & automatisering, kwaliteit, bouw en inrichting, hygiëne en klimaatbeheersing.

FOODTECH Zwolle wordt gelijktijdig georganiseerd met EMPACK Zwolle, waardoor er wordt ingespreeld op de wisselwerking tussen de verpakkings- en voedingsmiddelensector. Een uitstekende combinatie die voor beide vakbeurzen als versterkende factor fungeert. Naast het exposanten aanbod is er voor de bezoekers een sterk inhoudelijk programma waar praktische tips en oplossingen worden aangereikt.

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.easyFairs.com/FOODTECHZwolle-NL

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link