Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Forum Maatschappelijk Verantwoord Aanbesteden

12 mei 2017
Location
Amsterdam

​​​​​Innovatie en verduurzaming zijn niet meer uit onze samenleving weg te denken. Ook in aanbestedingsland staan de drie elementen van duurzame ontwikkeling (mens, milieu en opbrengst)steeds meer centraal. Door aan te besteden wordt niet alleen publiek geld op een zo efficiënt mogelijke wijze besteed, maar proberen aanbestedende diensten ook iets bij te dragen aan de maatschappij. Oftewel, “Maatschappelijk Verantwoord Aanbesteden” is de trend.

Graag staan wij met u op vrijdag 12 mei stil bij hoe u als aanbestedende dienst of inschrijver het beste om kunt gaan met Maatschappelijk Verantwoord Aanbesteden. Wat zijn nu de do’s en don’ts voor het verwerken van maatschappelijke en andere belangen in uw bestek of in uw inschrijving? Mag een social return altijd als vereiste worden meegenomen in een aanbesteding? En wat voor een effect hebben deze secundaire belangen eigenlijk op de inschrijvers en de uitkomst van de aanbesteding?

Programma
12:30 uur Ontvangst
13.00 uur Aanbesteden met milieu- en andere secundaire eisen: de vervuiler betaalt? (Pieter Kuypers)
13.45 uur Waarom was het ook al weer begonnen bij aanbestedingen? (Wouter Stolwijk)
14.30 uur koffiepauze
14.45 uur Maatschappelijk Verantwoord Aanbesteden: een betere uitkomst? (Huib van Romburgh)
15.30 uur Discussie met de zaal
16.00 uur Borrel

Meer informatie of aanmelden? Bekijk dan snel de website!

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link