Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Gratis praktijkbijeenkomst Nieuwe Aanbestedingswet

23 januari 2014
Location
Utrecht

De nieuwe aanbestedingsregels vragen om bewust handelen. Nu de nieuwe aanbestedingswet een poosje in werking is, komen ook de eerste leerervaringen aan het licht. De eerste ervaringen geven inzicht in hoe de nieuwe regels ingezet kunnen worden. Daarom organiseert BouwregieNetwerk Nederland en praktijkseminar waarbij sprekers van Commissie van AanbestedingsexpertsRoyal HaskoningDHVAT Osborne Legal en Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers op donderdagmiddag 23 januari in Utrecht u adviseren over deze nieuwe aanbestedingswet.

Naast ervaringsuitwisseling zullen praktisch hanteerbare aandachtspunten centraal staan tijdens de bijeenkomst. Na afloop van het seminar weet u hoe u bewust om kan gaan met de nieuwe aanbestedingswet. 

Informatie over dit seminar:

Datum
Donderdag 23 januari 2013
Tijd
13:30 – 17:00 uur
Locatie
Utrecht, nabij Utrecht CS
Doelgroep
Publieke (overheid en semi-overheid) opdrachtgevers.
Kosten
Kosteloos voor bovenstaande doelgroep, anderen betalen €295,-

Klik hier voor meer informatie

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link