Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Hanze Inkoopseminar 2015: ‘Back to the future’

29 januari 2015
Location
Groningen
Source: www.inkopers-cafe.nl

De Hanzehogeschool Groningen presenteert de tiende editie van het Hanze Inkoopseminar op donderdag 29 januari 2015 van 10.00 tot 18.00 uur. Deze tweede lustrumbijeenkomst heeft als thema ‘Back to the future’, een terugblik om een blik op de toekomst te kunnen werpen. Wat kan er geleerd worden van de afgelopen jaren, wat is de toekomst van het vak inkoop en wat betekent dit voor het inkooponderwijs?

Programma
Marius van der Woude, founding father van het Hanze Inkoopseminar, opent in de ochtend met een terugblik op de afgelopen jaren en geeft zijn visie voor de toekomst. Daarna worden gevarieerde workshops aangeboden in samenwerking met verschillende partners uit het vakgebied, waaronder de NEVI Kring Noord, FMN Noord, het Inkoop Platform Groningen en alumni van de minor inkoopmanagement.

Tijdens het middagprogramma krijgen drie genomineerde studenten-koppels de mogelijkheid hun praktijkopdracht te presenteren in de hoop de NEVI Purchase Promise Award 2015 in de wacht te slepen. De gastsprekers dit jaar zijn Peter Smit en Hans Dussel.

Peter Smit is Director Purchasing bij Lely Holding. Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Smit gaat in op Inkoop 2.0, kansen door verbetering van de samenwerking met leveranciers.
Hans Dussel heeft in het verleden bij diverse overheidsorganisaties in zowel ICT als inkoopfuncties gewerkt. Momenteel is hij als Hoofd Concern Inkoop bij de gemeente Amsterdam verantwoordelijk voor de vernieuwing van de inkooporganisatie binnen de gemeente. Hij presenteert tijdens het seminar ‘Business alignment in publieke inkoop?’.

Het Hanze Inkoopseminar wordt afgesloten met een plenaire discussie. Met inbreng vanuit de workshops en de plenaire presentaties wordt dan duidelijk wat de deelnemers de belangrijkste ontwikkelingen vinden in het inkoopvak en wat de gevolgen daarvan moeten zijn voor het inkooponderwijs. Daarmee zijn we Back to the Future.
Voor actuele informatie en aanmelding: www.hanze.nl/inkoopseminar.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link