Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Hanze Inkoopseminar 2017 is Going Local

26 januari 2017
Location
Groningen

Groningen, 5 december 2016 – Op donderdagmiddag 26 januari 2017 wordt bij de Hanzehogeschool Groningen voor de twaalfde keer het Hanze Inkoopseminar gehouden. Dit jaar is het thema: “Going Local”.

Steeds vaker staat er in de vakliteratuur dat inkoop in de toekomst vooral gaat over het creëren van waarde. Waarde kan op vele manieren worden uitgelegd; traditioneel was aandeelhouderswaarde het enige dat telde, voor marketeers is klantwaarde belangrijk en publieke organisaties spreken over ‘value for taxpayers money’. De afgelopen jaren is daar maatschappelijke waarde aan toegevoegd, waarmee duidelijk wordt gemaakt dat milieu- en sociale aspecten een belangrijke rol moeten spelen als het gaat om het inkoopbeleid van bedrijven en instellingen.

Het lectoraat Inkoopmanagement van de Hanzehogeschool Groningen werkt in twee projecten samen met inkopers en ondernemers om maatschappelijke waarde in de praktijk te brengen: het project Maatschappelijk Toegevoegde Waarde voor Stad&Regio en de Gebiedscoöperatie Westerkwartier in het project REFRAME. Deze projecten hebben naast het thema maatschappelijke waarde als belangrijk kenmerk dat ze staan voor welzijn en welvaart in Noord-Nederland.
Tijdens het Hanze Inkoopseminar leiden de gastsprekers Piet Fellinger (purchasing director bij Neopost Technologies BV) en Willem Foorthuis (lector Duurzaam Coöperatief Ondernemen van de Hanzehogeschool) het thema Going Local in vanuit praktijk én wetenschap.

Het Hanze Inkoopseminar wordt gehouden in de Energy Barn. De Energy Barn werd door studenten van de Hanzehogeschool Groningen, leerlingen van het Alfa-college, docenten, bedrijven en (eind) gebruikers samen gerealiseerd volgens het cradle-to-cradle principe. De EnergyBarn werd in opdracht van energieproeftuin EnTranCe (onderdeel van de Hanzehogeschool) gebouwd en staat op de Zernike Campus (Zernikelaan 17).

Het meest actuele programma en aanmeldingsmogelijkheden staan op de website.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link